top of page
Gereedschappen Luc

DAKBEDEKKINGSMATERIALEN GEREEDSCHAPPEN LUC

ONZE SOORTEN DAKBEDEKKING

Is uw volledig dak aan vervanging toe of zit u opgescheept met een plaatselijk lek en dient u uw dak aan een herstelling te onderwerpen? Wij verkopen onder andere de volgende soorten dakbedekking:

01.

Dakpanplaten

Dakpanplaten hebben een lange levensduur. Ook zeer snel en eenvoudig gemonteerd. En zijn bovendien isolerend. Ze zijn standaard en op maat verkrijgbaar.

02.

Dakplaten

Dakplaten functioneren als isolatiemateriaal dat aan de binnenzijde van een schuin dak aangebracht wordt. Wij bieden platen aan in staal, aluminium en kunststof. Dakplaten zijn vederlicht, ideaal voor een renovatie en zeer makkelijk plaatsbaar.

03.

Dakpanelen

Geprofileerde dakplaten met een PUR of PIR schuimlaag, ook wel dakpanelen genoemd, vindt u bij ons in veelvoud terug. Onze panelen zorgen voor thermische isolatie, zijn zeer onderhoudsvriendelijk en zijn bestand tegen ongewenste schimmels en andere bacteriën. Bij ons treft u zowel enkelwandige als dubbelwandige profielplaten aan.

04.

Ecopanelen

Ook voor een voordelig ecopaneel met het oog op de isolatie van uw wand(en) of van uw hellend dak bent u welkom in onze gereedschapswinkel. Wij zijn uitgerust met een brede variëteit aan dakmaterialen van Joris Ide. Alle standaardmaten hebben wij op voorraad en bij ons heeft u de optie om uw dakbedekking thuis te laten leveren.

Denkt u aan een nieuw dak voor uw woning, garage of stal en speurt u naar een goedkope maar duurzame oplossing? Bevindt u zicht in de regio Beveren, Sint-Niklaas, Temse, Zwijndrecht, Sint-Gillis-Waas, Stekene? Begeef u dan naar onze veelzijdige showroom in Beveren-Waas!

bottom of page