top of page
Gereedschappen Luc

DE TUIN VAN UW DROMEN

Is het de hoogste tijd om een frisse wind door uw tuin te laten waaien of wenst u uw tuin te voorzien van een degelijke afsluiting ter bescherming van uw eigendom? Wij verkopen absoluut alles wat u nodig heeft om uw tuin om te toveren tot de buitenwoonkamer van uw dromen.

TUINAFSLUITINGEN

01.

Draadomheiningen

Onderhoudsvriendelijk, voordelig en makkelijk te plaatsen; dat is wat u kunt verwachten van een standaard draadomheining. Kies voor een draadpaneel als u meer stabiliteit wilt of sluit uw afrastering af met betonpalen. Voorzie een bovenbuis als u uw draadafsluiting achteraf wenst te laten begroeien. Wij werken vooral met draadomheiningen van het merk Betafence.

02.

Tuinpanelen in metaal

Een tuinpaneel uit metaal is de ideale combinatie van modern, duurzaam en stevig. Kies uit diverse patronen, kleuren en afmetingen.

03.

Houten omheiningen

Alles zo natuurlijk mogelijk houden; dat bereikt u met een houten tuinomrastering op uw domein. Wij bieden diverse houten panelen en tuinschermen aan.

04.

Weide omheiningen

Heeft u een weide met paarden, koeien of schapen? Dan is het belangrijk om voor een degelijke afrastering te zorgen. Kies uw Koltec afsluiting in onze doe-het-zelfzaak.

TUINHUIZEN

Bij ons kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment aan houten of metalen tuinhuisjes, geïmpregneerde tuinhuizen, et cetera. Wij hebben tuinhuizen in alle types, groottes en materialen voor u.

TUINGEREEDSCHAP

Of u nu op zoek bent naar klein tuingereedschap zoals een spade of een zak potgrond voor uw nieuwste bloemenperk of naar grote tuinmaterialen zoals tuinmeubelen of een vijver; wij hebben het voor u.

Bekijk zeker ook onze tuincataloog ( beschikbaar vanaf de maand april)

Heeft u tuinwerkzaamheden op de agenda staan en bent u op zoek naar degelijk tuinmateriaal of naar een mooie tuinafsluiting in de regio Beveren, Sint-Niklaas, Temse, Zwijndrecht, Sint-Gillis-Waas, Stekene? Kom langs in onze allround showroom in Beveren-Waas!

bottom of page