top of page

IDEAAL VOOR EEN FEESTJE

Heeft u binnenkort een feestje gepland bij u thuis of heeft u een zaal afgehuurd voor uw opkomende festiviteit? Volwassenen en adolescenten kunnen zich urenlang vermaken door gezellig met elkaar te kletsen en te dansen in de aanwezigheid van lekker eten en heerlijke drankjes. Voor (kleine) kinderen is het dikwijls een hele opdracht om zich te blijven vermaken tijdens zulke evenementen. Dé oplossing bij uitstek is het huren van een springkasteel. Aan een springkasteel zullen uw oogappels gedurende het hele feest dolle pret beleven en het is door de fysieke inspanning ook nog eens goed voor de gezondheid

KEUZE UIT DIVERSE KASTELEN

Heeft u een activiteit op het programma staan met een paar kindjes of zullen er juist heel veel kinderen aanwezig zijn? Bij ons in Beveren-Waas heeft u de keuze uit een uitgebreid gamma aan zowel kleine als relatief grote springkastelen. Een springkasteel is een uitstekende optie voor al uw verjaardagsfeesten, communiefeesten, bruiloften, doopfeesten, et cetera.

Ons team komt zelf bij u thuis langs (of elders waar het feest doorgaat) om het springkasteel te plaatsen en na afloop van uw feest weer op te komen halen. Onze vakkundige medewerkers zien erop toe dat de plaatsing en de verwijdering van uw springkasteel 100% veilig gebeurt.

Zijn uw kinderen fervente dierenliefhebbers of zijn ze volledig in de ban van ridders en kastelen? Wij hebben springkastelen met een jungleachtergrond, in de vorm van een panda of een hond, of met het uitzicht van een echt kasteel.

Denkt u eraan om een springkasteel in te huren voor een van uw feesten in de omgeving van Beveren, Sint-Niklaas, Temse, Zwijndrecht, Sint-Gillis-Waas, Stekene? Laat u inspireren door ons interessante aanbod.

bottom of page