top of page
Gereedschappen Luc

MEESTER IN DOE-HET-ZELFARTIKELEN

Gereedschappen Luc

HANDYHOME-EXPERT GEREEDSCHAPPEN LUC

Bent u een leek als het op doe-het-zelfklussen aankomt, maar ziet u er tegenop om een vakman in te huren voor uw project? Misschien spreekt het u simpelweg aan om zelf van alles bij te leren tijdens het klussen? Dan dient u de oplossing te vinden om op een zo veilig mogelijke manier aan de slag te gaan.

“Goed begonnen is half gewonnen”. Deze uitspraak komt ook hier weer tot zijn recht. Om uw doe-het-zelfproject met een goed resultaat af te sluiten, is het raadzaam om op voorhand deskundig advies in te winnen van een vakman bij u in de buurt. Zo voorkomt u de aankoop van inferieure producten en verlaagt u het risico op eventuele ongelukken tijdens het klussen.

Onze zaak in Beveren-Waas maakt deel uit van de groep 'HandyHome-experts'. Wij weten als geen ander wat u precies nodig heeft voor een feilloos karwei. Met veel plezier steken onze medewerkers iedere dag opnieuw de handen uit de mouwen om u op weg te helpen. Wij geven u allerlei handige tips en staan eveneens te uwer beschikking voor al uw vragen en/of twijfels. Onze titel als HandyHome-expert betekent voor u, als klant, dat u steeds verzekerd bent van een vlotte dienstverlening, professioneel advies op maat van uw persoonlijke wensen én aantrekkelijke prijzen.

Gereedschappen Luc Handy Home

FOLDER GEREEDSCHAPPEN LUC

Bent u nieuwsgierig geworden en heeft u graag al een voorproefje van ons uitgebreide productengamma? Werp dan snel een blik op onze folder!

FOLDER HANDYHOME

Wilt u zeker zijn van optimale kwaliteit en een uitstekende service voor uw doe-het-zelfklus in regio van Beveren, Sint-Niklaas, Temse, Zwijndrecht, Sint-Gillis-Waas, Stekene? Laat u begeleiden door HandyHome-expert Gereedschappen Luc.

bottom of page