top of page

ALLES VOOR UW VERWARMING EN VERKOELING

VOOR KOUDE WINTERS EN WARME ZOMERS

Er is niets zo vervelend als een onaangenaam leefklimaat in huis. Hoewel we tegenwoordig nagenoeg allemaal over een uitstekende centrale verwarming beschikken, kan het toch voorvallen dat we tijdens de koude wintermaanden plaatselijk nog met koudebruggen te kampen hebben. Denk maar aan een ijskoude dag waarop u gekluisterd zit aan uw computerscherm en u uzelf maar niet opgewarmd krijgt. Tijdens de zomermaanden (vooral de laatste jaren) doet het omgekeerde verschijnsel zich voor: ramen en deuren openzetten zorgt dikwijls niet voor voldoende verfrissing en een andere oplossing dringt zich op. In onze showroom vindt u tal van verkoelings- en verwarmingstoestellen terug

VERWARMING

01.

Pelletkachels

Verwarmen met een pelletkachel werkt een hoog rendement in de hand en het is bovendien een zeer milieuvriendelijke en 100% ecologische vorm van verwarmen. Wij bieden u voordelige pelletkachels in diverse groottes en merken aan.

02.

Petroleumkachels

Een petroleumkachel is makkelijk verplaatsbaar en kan daarom voor eender welke ruimte gebruikt worden. Deze kachels halen een rendement van 100%, warmen enorm snel op en zijn zeer zuinig in het verbruik.

03.

Verwarmingsvuurtjes

Bent u op zoek naar een klein, klassiek verwarmingsvuurtje voor in de studeerkamer, badkamer of als bijverwarming? Kom kijken in ons magazijn. Voor kachelbuizen in alle denkbare maten kunt u eveneens bij ons terecht.

VERKOELING

01.

Mobiele airco's

Voor tijdens de zomermaanden vindt u bij ons diverse mobiele airconditioningsystemen terug. Deze toestellen zijn relatief goedkoop, makkelijk te verplaatsen en zeer gebruiksvriendelijk. Stekker in het stopcontact, temperatuur instellen en voilà, u heeft verkoeling in huis.

Speurt u naar een kwalitatief apparaat voor het verwarmen of verkoelen van uw woning? Bevindt u zich in de regio Beveren, Sint-Niklaas, Temse, Zwijndrecht, Sint-Gillis-Waas, Stekene. Kom eens rondneuzen bij Gereedschappen Luc!

bottom of page