top of page
Gereedschappen Luc

DÉ DOE-HET-ZELF-ZAAK IN OOST-VLAANDEREN

Gereedschappen Luc

KWALITEIT VOOR EEN LAGE PRIJS

Bent u thuis aan het klussen of denkt u eraan uw woning te renoveren? Dan dient u een beroep te doen op een erkende doe-het-zelf-zaak met een solide reputatie voor al uw gereedschappen en bouwmaterialen. Heeft u nood aan verschillende artikelen, maar wenst u hiervoor niet al te diep in de buidel te moeten tasten? Kom dan langs in onze showroom in Beveren-Waas. Bij ons vindt u wat u zoekt! In onze winkel herbergen wij een enorme verscheidenheid aan betaalbare, kwaliteitsvolle doe-het-zelfartikelen.

01.

Huishoudartikelen

Wij bieden u een gigantisch assortiment aan huishoudproducten: van stofdoekjes tot superieure schoonmaakproducten en van plastic bekers tot volledige pannensets, wij hebben het allemaal. Ook voor tafeldecoratie bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn expert in producten van het alom bekende merk HG.

02.

Sanitaire artikelen

Dient u de kraan van uw sanitaire ruimte te vervangen of wenst u uw badkamer een complete make over te geven en kijkt u uit naar een mooie douche, een comfortabel ligbad of een modern badkamermeubel? Bij ons kunt u terecht voor allerlei kleine en grote badkamerbenodigdheden.

03.

Kleine benodigdheden

Werkkledij, een paar stevige werkschoenen, een tube lijm of siliconen? Alles vindt u terug bij Gereedschappen Luc. Merken zoals Soudal, Levis en Woodlover sieren al jaar en dag onze winkelrekken.

04.

Andere huis- en tuinartikelen

Dakbedekkingsmaterialen, verlichting, verwarmingselementen of autobenodigdheden; noem het maar op, bij ons vindt u het terug. Zowel voor amateurs als voor professionals hebben wij alles in huis.

Kijkt u uit naar degelijke doe-het-zelf artikelen tegen voordelige prijzen in de regio van Beveren, Sint-Niklaas, Temse, Zwijndrecht, Sint-Gillis-Waas, Stekene? Ga langs bij Gereedschappen Luc in Beveren-Waas en laat u verleiden in de prachtige toonzaal.

bottom of page